Utazási tanácsadás

Ha itt nem találtad meg álmaid szállását, vagy foglalt volt, így tudunk Neked segíteni:

Az Online keresőben és a Blogban számtalan kategória szerint válogathatsz, de lehet, hogy egyikben sem találod, amit keresel, vagy gyors segítség kell, akkor írj most, hogy HOVA, HÁNYAN, MIKOR mennétek, és személyre szóló tippeket adunk. (Az alábbi érdeklődés nem jelent foglalást.)  Emailben:hello[kukac]szallasmaskepp.hu

Ha a Szállás másképp keresőben találunk, azt fogjuk ajánlani, és akkor teljesen ingyenes a szolgáltatás.

De ha szeretnéd, akkor nemcsak ott, hanem kimondottan ott keresek, ahova mentek, és addig, amíg a legjobbat meg nem találjuk utazási tanácsadásom keretében. Ennek részletei: 

Mit jelent pontosan az utazási tanácsadás?

Egy általad megadott helyre szállás szervezése az általad megadott követelményeknek megfelelően, minden apró részlet elintézésével (pl babaágy, vegetáriánus menü). Természetesen olyat keresünk, ami szabad az általad megadott időpontban. Nem egy korlátozott számú szálláskínálattal dolgozunk, akikkel szerződésünk van, hanem pontosan azt a szállást fogjuk ajánlani, amelyik a legjobban megfelel Neked. Ha még nincs elképzelésed, hova menj, ebben is segítünk az általad megadott szempontok alapján.

Mindez mennyibe kerül?

Prémium csomagunkban a megadott paraméterek alapján addig keresünk, amíg jót nem találunk. Ezt azt jelenti, hogy először elküldjük három olyan szállás linkjét, ami megfelel a fenti paramétereknek és szabad az általatok megadott időpontban (akkor, amikor elküldjük az emailt.) Utána vissza tudsz jelezni, hogy milyennek találtad ezeket, tudsz további ajánlatokat kérni az elsőhöz viszonyítva, és addig levelezünk, amíg jót nem találunk. (Ha közben új helyszín merül fel, vagy jelentősen megváltoznak a paraméterek, az új keresésnek minősül.) A foglalásban is segítünk, intézzük.

 Ehhez:

  • megnézzük az általunk használt keresőket, 
  • végigolvassuk a leírásokat, hogy lássuk a paramétereket, 
  • megnézzük a szállásról készült képeket, amiből meg tudjuk ítélni a színvonalát, 
  • rákeresünk a szállásról írt független véleményekre (ha nincs ott saját tapasztalatom), 
  • megnézzük térképen, hogy hol van, 
  • kiszámoljuk az árakat, hogy belefér-e a megadott keretbe,
  • lelevelezzük a szabad időpontokat
  • újabb és újabb szállásokat kutatunk fel a kérések alapján ugyanazon a területen, ha szükséges, hogy nagyobb legyen a választék.
  • Intézzük a foglalást.
 
Ezekkel tudjuk azt biztosítani, hogy eddigi ügyfélelégedettségünk 100%-os, azaz mindenkinek találtunk olyan szállást, amivel elégedett volt.
Ennek ára 12.000 Ft+ ÁFA, azaz 15.240 Ft a résztvevők számától függetlenül, előreutalás után indítjuk a keresést, és küldjük az e-számlát. 
 

Egy-egy ilyen szállás keresésére, ajánlására mindig bőséges időt szánunk, hogy az utazásod a legjobban sikerüljön. Szeretnénk kiszűrni azokat, akik például csak a saját maguk által talált szálláshoz keresnek összehasonlítást és nem gondolják komolyan.

Érdekelne? Írj nekünk a hello@szallasmaskepp.hu-ra! 

Értesítés

Üzenet: