Tornácos nyaraló egy hársfaligetben

ágyszám 6
pótágy 2
ár 18000 HUF /szoba/éj
tulajdonságok
  • Családbarát
  • Ünnepekre
  • Őrség

Ha szeretnél elvonulni a zajos, rossz levegőjű nagyvárosból egy csendes, erdő szélén lévő kis házikóba, az értékelni fogja ezt a szép vendégházat. Az Õrségi Nemzeti Park területén, az őriszentpéteri Galambszeren található és nincs átmenő forgalom, mivel a ház egy zsákutcában található. Csak a madarak járnak erre. Az önálló, teljesen összkomfortos nyaralót egyszerre egy családnak, vagy kisebb baráti társaságnak adják ki, mivel a ház alap esetben csak 4 férőhelyes, de még 2 fő részére pótágyat tudnak biztosítani. A jól felszerelt konyhában könnyűszerrel összeüthetsz egy gyors ebédet, a vacsorát akár a kertben lévő bográcsban is elkészítheted.
A házban televízió és rádió nincs, helyette madárcsicsergés, békaszerenád és tücsökciripelés, ősszel pedig szarvasbőgés az esti "zene".

Kikapcsolódáshoz könyvek, útikönyvek és térképek valamint sakk, kártyák és társasjátékok. Gyerekeknek hinta és homokozó, tollaslabda és benti játékok, mesekönyvek. A kertben vagy egy 130 cm méter mély tóka.

Kizárólag lekérdezés alapján dolgozunk, így a foglalási igény elküldése, nem jelent azonnali foglalást!

ház jellemzői
Specialitás

önálló nyaraló hatalmas kerttel egy hársfaligetben
tóka a kertben

Árban benne

törölköző
ágynemű

Ingyenes

sakk, kártya
társasjátékok
mesekönyvek
parkolás


szoba felszereltsége
  • Hűtőszekrény
  • Felszerelt konyha
  • Mikróhullámú sütő
  • Franciaágy

Hol található?


(Lemondási feltételek: A szálláshely foglalás során a szálláshely-szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés a Szállás és a Vendég között jön létre, ezen jogviszonynak a Szállás másképp nem alanya. Az utazónak a Szállás másképp közvetítésének igénybe vétele ingyenes. A teljes összeg 40%-át kell a foglaláshoz utalni, a fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő. SZÉP kártyával a fennmaradó összeget lehet csak fizetni. Az árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat a visszaigazoló levélben küldjük.)
Kosár
Összesen 0 Ft Fizetendő előleg:
0 Ft

Foglalás

Idő intervallum

Ellátás

Személyek

összesen

Foglalási kérelem

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail

E-mail megerősítése

Telefonszám

Megjegyzés

Értesítés

Üzenet: