Szilveszterezz egy stílusos vendégházban

Szilveszteri buli, társasjáték, baráti beszélgetés és koccintás egy mindentől távoli saját házban, ahol minden adott, hogy jól érezzétek Magatokat. Ha olyan az idő, akkor lehet nappal hógolyózni, túrázni, este pedig az asztal köré gyűlni. Itt a blogban rendszeresen mutatom azokat, ahol épp még van hely. De vigyázat!  Ezekben a vendégházakban minden évben egyetlen társaság töltheti az év utolsó napjait, legyetek Ti azok!


Ha nemcsak a napot, hanem az éjszakát is a természet ölelésében, zöld környezetben szeretnétek tölteni, válasszátok a Pécshez közeli Bükkösdön, 550 hektáron elterülő Ökoparkot. 

A különleges építészeti megoldással kialakított vendégházban, a lejtő adta lehetőségeket kihasználva lépcsözetesen egymás után következik a hat lakosztály (összesen 24-en fértek itt el). Mindegyik prémium anyagokkal, textilekkel igényesen, aprólékos gonddal berendezett, saját terasszal. A  lakosztályok mindegyike tágas lakótérrel, előtérrel, valamint saját, különálló, luxus anyagokkal kialakított fürdőszobával és WC-vel várja a vendégeket, akik nem győznek ámuldozni, amikor belépnek. Nézd meg a többi részletet itt.

Több részlet itt.

Értesítés

Üzenet: