Levendulás vendégházak

Olyan elbűvölő szállásokat gyűjtöttem, ahol megjelenik a levendula, akár a kertben, akár díszítőelemként, Provence-i hangulatot teremtve. (A képre kattintva a szállás profiloldalára jutsz.)


Ökobirtok a Dunakanyarban

A Dunakanyar egyik legszebb panorámája tárul elénk erről az ökobirtokról, amit Zebegény egyik volt szőlőhegyén építettek fel szívvel-lélekkel. A házigazdáknak fontos az igazi vendégszeretet, és hogy igazi élményt adjanak a vendégeiknek, köztük Neked. 

Részletek itt.

Gyönyörűen felújított Levendula ház a Cserháton

Nevét a kerítés mellett végigfutó, dús bokrú és átható illatú levendulasorról kapta, melyet néhány éve ültettek, és azóta gondozzák. Levendulaszezonban lehet csatlakozni a szedéshez, vagy megkóstolni a háziak isteni levendulaszörpjét. A gyönyörűen rendben tartott kertben vagy a ház tornácán jól esik a pihenés, olvasás, vagy az ihletett munka.

Részletek itt.

Provence-i hangulat a Tiszánál

A világlátott házaspár létrehozott egy olyan vendégházat Tiszaroffon, amilyenben ők is szívesen pihennének, megszállnának. Két légkondiconált apartmant rendeztek be porvence-i illetve modern stílusban, nagyon igényes anyagokkal. 

Részletek itt.

Értesítés

Üzenet: