Kutyabarát vendégházak

Sok helyen a kutya is családtag, miért is ne jöhetne velünk nyaralni. Vannak vendégházak, ahol erre is van lehetőség. Azt nevezem kutyabarátnak, ahol a kutya a szobába is bemehet.


Kilátással a Velencei-tóra

Az igényes anyagokkal és berendezéssel kialakított négy napraforgós, pákozdi egészségportáról lenyűgöző kilátásunk lesz a Velencei-tóra. A 2000 m2 gyönyörűen parkosított területen egy kis kerti tó is található hidacskával, pihenő helyekkel, homokozóval, hintával, zárt parkolóval, grillezési lehetőséggel. Kisállatot is vihetünk, akit a család kutyusai örömmel fogadnak. Részletek itt.

Bájos parasztházikó a Bakonyban

Ez egy gyönyörűen felújított múlt századi fagerendás, tornácos, kandallós parasztház. Bár a ház gázfűtéses, de egy ropogós hidegben jólesik a pattógó tűz látványa a kandallóban. Jöhetsz télen vagy nyáron a kikapcsolódásod remek lesz. Kedvenc kutyusodat sem kell otthon hagynod. Ide bátran hozd csak magaddal. Ingyenesen látják “őt” vendégül. Részletek itt.

Tóparti Erdészház a Börzsönyben

Az exkluzív vendégház Szokolyán, egy erdő mellett, tó parján meghitt környezetben található, ide megérkezve úgy fogod érezni, mindig is ilyet kerestél. Nagy társasággal, családdal is kényelemesen elfértek. A gyerekeket állatsimogató (lóval, malaccal, szarvasmarhával, kutyával, tyúkkal), és játszótér várja. Részletek itt.

Értesítés

Üzenet: