3 meghitt házikó kandallóval

Nekem a kandalló mindig is a meghitt romantikát jelentette. Nézni, ahogy lobog a tűz, ropog a fa, ott ülni a melegénél, beszélgetni, borozgatni. (Arról most feledkezzünk meg, hogy fát kell hozzá aprítani, odakészíteni, tisztítani....). Most három olyan vendégházat mutatok meg, ahol mindez adott, és amit akár Ti is kivehettek, hogy néhány napra - és éjszakára - saját kandallótok legyen. Évfordulóra, karácsonyra, szülinapra is tökéletes ünneplési helyszín. (A szállásokról a részleteket a képre kattintva látjátok.)


Exkluzív apartmanház Tokaj-Hegyalján

Az ötcsillagos butikhotelnek és egy vendégháznak a keresztezése ez a nyaraló, ahova igazi felüdülés lesz elbújni néhány napra. A 4 apartman mindegyikét egyedien, és különlegesen jó érzékkel rendezték be a háziak, jól esik itt körülnézni, és még jobban itt maradni.

 

A nappaliban, a beszégetősaroknál csodálatos, épített kandalló melegénél beszélgethettek, vagy filmezhettek a síkképernyős TV-n. A teljes ház egy éjszakára 8-10 főnek 24.000 Ft.

A részleteket nézd meg itt.

Bájos parasztházikó a Bakonyban

Gannán egy olyan szálláshelyre találsz, mintha hazaértél volna, mintha itt csak Rád várnának. Ez egy gyönyörűen felújított múlt századi fagerendás, tornácos, kandallós parasztház. Bár a ház gázfűtéses, de egy ropogós hidegben jól esik a pattogó tűz látványa a kandallóban.

A részleteket nézd meg itt.

Tóparti Erdészház a Börzsönyben

Az exkluzív vendégház Szokolyán, egy erdő mellett, tó parján meghitt környezetben található, ide megérkezve úgy fogod érezni, mindig is ilyet kerestél. Nagy társasággal, családdal is kényelemesen elfértek. A gyerekeket állatsimogató (lóval, malaccal, szarvasmarhával, kutyával, tyúkkal), és játszótér várja. Rossz idő esetén sem fogtok unatkozni: lehet biliárdozni, rexezni, társasozni, kártyázni, olvasni, a wifi pedig ingyenes. A közös nappaliban pedig cserépkályhában ropog a tűz.

A részleteket nézd meg itt.

Értesítés

Üzenet: