Utazási tanácsadás

Ha itt nem találtad meg álmaid szállását, vagy foglalt volt, így tudunk Neked segíteni:

Az Online keresőben és a Blogban számtalan kategória szerint válogathatsz, de lehet, hogy egyikben sem találod, amit keresel, vagy gyors segítség kell, akkor írj most, hogy HOVA, HÁNYAN, MIKOR mennétek, és személyre szóló tippeket adok. (Az alábbi érdeklődés nem jelent foglalást.) Skypon is kereshetsz (t.kadar néven.) Emailben: timea.kadar@szallasmaskepp.hu

Ha a Szállás másképp kereősben találok azt fogom ajánlani, és akkor teljesen ingyenes a szolgáltatás.

De ha szeretnéd, akkor nemcsak ott, hanem kimondottan ott keresek, ahova mentek, és addig, amíg a legjobbat meg nem találjuk utazási tanácsadásom keretében. Ennek részletei: 

Mit jelent pontosan az utazási tanácsadás?

Egy általad megadott helyre szállás szervezése az általad megadott követelményeknek megfelelően, minden apró részlet elintézésével (pl babaágy, vegetáriánus menü). Természetesen olyat keresek, ami szabad az általad megadott időpontban. Nem egy korlátozott számú szálláskínálattal dolgozom, akikkel szerződésem van, hanem pontosan azt a szállást fogom ajánlani, amelyik a legjobban megfelel Neked. Ha még nincs elképzelésed, hova menj, ebben is segítek az általad megadott szempontok alapján.

Mindez mennyibe kerül?

Prémium csomagomban, akkor a megadott paraméterek alapján addig keresek, amíg jót nem találunk. Ezt azt jelenti, hogy először elküldöm három olyan szállás linkjét, ami megfelel a fenti paramétereknek és szabad az általatok megadott időpontban (akkor, amikor elküldöm az emailt.) Utána vissza tudsz jelezni, hogy milyennek találtad ezeket, tudsz további ajánlatokat kérni az elsőhöz viszonyítva, és addig levelezünk, amíg jót nem találunk. (Ha közben új helyszín merül fel, vagy jelentősen megváltoznak a paraméterek, az új keresésnek minősül.) A foglalásban is segítek, intézem.

 Ehhez:

  • megnézem az általam használt keresőket, 
  • végigolvasom a leírásokat, hogy lássam a paramétereket, 
  • megnézem a szállásról készült képeket, amiből meg tudom ítélni a színvonalát, 
  • rákeresek a szállásról írt független véleményekre (ha nincs ott saját tapasztalatom), 
  • megnézem térképen, hogy hol van, 
  • kiszámolom az árakat, hogy belefér-e a megadott keretbe,
  • lelevelezem vagy telefonálom a szabad időpontokat
  • újabb és újabb szállásokat kutatok fel a kérések alapján ugyanazon a területen, ha szükséges, hogy nagyobb legyen a választék.
  • Intézem a foglalást.
 
Ezekkel tudom azt biztosítani, hogy eddigi ügyfélelégedettségem 100%-os, azaz mindenkinek találtunk olyan szállást, amivel elégedett volt.
Ennek ára 12.000 Ft+ ÁFA, azaz 15.240 Ft a résztvevők számától függetlenül, előreutalás után indítom a keresést, számlát a megadott címre, névre kiállítok és küldöm.
 

Egy-egy ilyen szállás keresésére, ajánlására mindig bőséges időt szánok, hogy az utazásod a legjobban sikerüljön. Szeretném kiszűrni azokat, akik például csak a saját maguk által talált szálláshoz keresnek összehasonlítást és nem gondolják komolyan.

 

Értesítés

Üzenet: