Korhűen felújított vendégház az Őrségben

Őrség
szobaszám 3
ágyszám 11
tulajdonságok
 • Romantikus
 • Prémium vendégház
 • Ünnepekre
 • Őrség

Az egyik legszebb és legkülönlegesebb szállás az Őrségben, Ispánkon: 1876-ban épült, majd a tulajdonosok közel 2 éven keresztül újíttatták fel a téma szakirodalmát is tanulmányozva, muzeológus segítségével. 100-150 éves gyönyörű antik bútorokkal rendezték be, úgy, hogy a mai ember kényelmének is megfeleljen.

Aki idejön nem csupán egy szállást kap, hanem igazi időutazást, melyben megérint a múlt hangulata. A kúriát hatalmas zöld mező veszi körül, ahol az egész napos kirándulás után jól esik a sütögetés és egy jó pohár bor melletti beszélgetés.

A ház jellegéből adódóan csak 10 évesnél idősebb gyerekekkel lehet igénybe venni a szállást. Kiveheti egy társaság, vagy három pár/kisebb család - egymástól jól szeparáltan. A konyhát a kékcsempés tűzhellyel és az ebédlőt a ház lakói közösen használhatják.

ház jellemzői
 • Nagy kert
 • Kerti főzőhely
 • Parkoló
Specialitás

100-150 kúria korhű bútorokkal, csodálatosan felújítva
hihetetlen csend és nyugalom

Árban benne

társasjátékok,
vendégpapucs,
törölköző,
ágynemű

Ingyenes

parkolás,
fedett tűzrakóhely


Kaláni szoba

típus Szoba
ágyszám 2
pótágy 0
ár 7500 HUF /fő/éj

Nevét lélegzetelállítóan szép Kaláni kovácsoltvas kályhájáról kapta, mely az 1800-as évek végén készült. A szoba dísze az ónémet ágypár, melynek kényelmes matracán jól eisk a pihenés. A padlófűtéses szobából nyílik az igényes fürdőszoba. A fagerendás mennyezet, textíliák, az ablakkeret és, és az egyéb bútorok mind a gondos, muzeológus segítségével készült felújítás eredménye. Azoknak ajánlott, akik értékelni tudják, hogy ilyen helyen alhatnak.

 • TV
 • Felszerelt konyha

Cserépkályhás szoba

típus Szoba
ágyszám 2
pótágy 0
ár 7500 HUF /fő/éj

Nevét a gyönyörűséges, még ma is működő kiskirályi frízes cserépkályháról kapta, mely 1897-ben évek végén készült. Az antik ágyak kényelmes matracán jól eisk a pihenés. A padlófűtéses szobából nyílik az igényes fürdőszoba. A fagerendás mennyezet, textíliák, az ablakkeret és, és az egyéb bútorok mind a gondos, muzeológus segítségével készült felújítás eredménye. Azoknak ajánlott, akik értékelni tudják, hogy ilyen helyen alhatnak.

 • TV
 • Felszerelt konyha

Padlásszoba

típus Szoba
ágyszám 4
pótágy 3
ár 7500 HUF /fő/éj

FONTOS: külön nem foglalható a padlásszoba, csak a teljes ház bérlése esetén egy társaságnak, azért, hogy ne zavarják a lenti szobában lakókat idegen zajok.
Egylégterű padlás az eredeti fagerendákat megőrízve, kényelmes, korhű ágyakkal. Külön fürdőszoba és laza babzsákok tartoznak hozzá. Itt nincs fűtés, de nyáron is kellemesen hűvös.

 • TV
 • Felszerelt konyha

Hol található?


(Lemondási feltételek: A szálláshely foglalás során a szálláshely-szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés a Szállás és a Vendég között jön létre, ezen jogviszonynak a Szállás másképp nem alanya. Az utazónak a Szállás másképp közvetítésének igénybe vétele ingyenes. A teljes összeg 20%-át kell a foglaláshoz utalni (ez lemondás esetén nem jár vissza), a fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő. SZÉP kártyával a fennmaradó összeget lehet csak fizetni. Az árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat a visszaigazoló levélben küldjük.)
Kosár
Összesen 0 Ft Fizetendő előleg:
0 Ft

Foglalás

Idő intervallum

Ellátás

Személyek

összesen

Foglalási kérelem

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail

E-mail megerősítése

Telefonszám

Megjegyzés

Értesítés

Üzenet: